Klantenservice

0546-628621

Heerlijke vakantie op Kos
Kipriotis Village - Kos

Leuke reactie gekregen afgelopen zaterdag van klanten welke naar Kos zijn geweest: Wij zijn gisteren terug gekomen van een heerlijke vakantie op Kos, Kipriotis Village. We waren hier van 26-7 tot 7-8 en hebben genoten. Wat een super accommodatie. We hadden een maisonnette en die zag er super uit. Heerlijk ruim, goede airco en prima bedden. Het is best een heel groot complex maar door de goede spreiding van zwembaden en restaurants op het park, merk je weinig van de hoeveelheid gasten. De handdoekenservice bij het zwembad is gratis en de animatie was perfect. Onze kids zijn 7 en 9 en ze konden voetballen, darten, volleyballen etc. En dat alles onder begeleiding van o.a. een Nederlands sprekende jongedame. Vriendelijk en behulpzaam personeel en elke dag stond er wel weer iets anders op het menu. Je kan ook reserveren voor het Griekse en Italiaanse restaurant zonder dat je hoeft bij te betalen. Daar eet je heerlijk rustig. Een andere leuke optie is het barbecueën . Ook hier zit je weer op een hele andere plek op het park en heb je een eigen barbecue grill ter beschikking voor de avond. Voor vers vlees en vis wordt gezorgd. We hadden fietsen gehuurd tegenover het hotel en met een kwartiertje ben je dan ook al in Kos stad. Wij vonden de ligging dus ook ideaal. Niet in de drukte van de stad maar toch dichtbij voor een gezellige avond. Kortom een heerlijke vakantie. Misschien ook wel eens leuk om te horen. Bedankt voor jullie advies !! Groet, Bjorn Hofhuis en Esther Bijen Almelo

Locatie: ★★★★★ Prijs/kwaliteit: ★★★★★

Lees verder
Mis geen aanbieding!

Ontvang als eerste de goedkoopste aanbiedingen!

Wij zijn altijd goedkoper

Zo niet? Krijgt u € 25,- zakgeld van ons. Vraag een prijsvergelijking aan en laat u verassen!

Vergelijk prijzen

Uw voordelen

  • Parkeren 60% goedkoper
  • Korte inchecktijden
  • Bijna geen files
  • Goedkoper dan vanaf Nederland
  • Kinderprijzen tot en met 14 jaar!
  • Nu veel keuze en vroegboekkortingen

Vliegen vanaf Bremen?


www.vakantievanafduitsland biedt u vele mogelijkheden met vertrek vanaf vliegveld Bremen. Vliegveld Bremen ligt ongeveer 2 uur rijden vanaf Groningen en is gemakkelijk te bereiken met de auto.

Vliegveld Bremen beschikt over 4500 parkeerplaatsen in twee parkeergarages tegenover terminal 1 t/m 3. Beide parkeergarages bieden parkeerruimte voor langdurig parkeren.

U parkeert uw auto al vanaf € 49,- per auto voor 8 dagen.

Vliegveld Bremen biedt u de mogelijkheid om de avond van te voren in te checken. Dit is handig voor reizigers die overnachten in de directe omgeving van de luchthaven. U geeft uw bagage af en ontvangt uw boardingpass. Op de dag van vertrek kunt u zich direct naar het vliegtuig begeven zonder dat u hiervoor bij de incheckbalies in de rij dient te staan.

Vele bestemmingen worden aangedaan vanuit vliegveld Bremen. Zo kunt u diverse Europese steden bezoeken zoals o.a. Oslo, Riga, Londen, Barcelona en Venetië. Maar ook voor een zonvakantie kunt u vliegen vanaf vliegveld Bremen. Denkt u hierbij aan o.a. Mallorca, de Griekse Eilanden, Turkije, Spanje en Portugal.

Reizen met vertrek vanaf vliegveld Bremen heeft vele voordelen zoals korte inchecktijden, lage vliegbelasting en hoge kinderkortingen. Zo reizen kinderen al mee vanaf € 99,- per kind. Tevens profiteren kinderen tot en met 16 jaar van een lage kinderprijs, hiervoor zijn speciale hotels geselecteerd.

Bezoek onze internetsite www.vakantievanafduitsland.nl voor de mogelijkheden met vertrek vanaf vliegveld Bremen.

terug naar overzicht